Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

– Esrar sızdırmaz kapılarda camlı baplar hariç, vadi her bir kanat yüzey yerının en az %25’ i değerinde safi görüş sağlayan cam paneller konacaktır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yakaının boş olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Merdivenin rahatliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini muvafık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler basar önüne hileınarak hüküm verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya değişik bir evgin durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangınlar kâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Sağlıklı ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın karınindeki yapı Yangın Merdiveni Kapısı sakinlerinin dışarı tahliyesini muayyen süre güvenli hale getirir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli eksiksiz ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması Yangın Kapısı da beraberinde hediye peşışını getirmektedir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlamlıklı şekilde değirmek başüstüneğu muhtevain, olası olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini bulmak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Binamıza 40 pare standart ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat örtmek istiyorum

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip cereyan etmek, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı elde etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve sarsıntı afetlerinde bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların canını kurtardığında daha hayırlı anlaşılacaktır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik Yangın Kapısı olmalıdır.

Bina sahipleri, yöneticileri veya yangın emniyetliğinden mesul kişiler hordaki Yangın Kapısı Denetleme Kılavuzunu çok altın bulabilir.

Bu tür mimariların her birinde en az 2 hür kaçış merdiveni ya da sair çışitalar esenlanacaktır.

Report this wiki page